Agenda Kookworkshops en demonstraties

De volgende workshops en demonstraties staan in de agenda. Wilt u zich inschrijven of meer informatie? Bel of mail en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

 

Natuurlijk kunt u voor een workshop ook uw eigen gezelschap samenstellen en in overleg datum en tijd bepalen waarbij een workshop overdag (b.v. 11.00 – 16.30 uur) ook tot de mogelijkheden behoort.

8 februari 2017 - Workshop Japans Traditioneel 1

10 februari 2017 - Workshop Izakaya (Japans culinair eetcafe)

19 mei 2017 - Workshop Japans Traditioneel 1

19 juli 2017 - Op verzoek: Workshop Japans Traditioneel 1

2 september 2017 - Japans Traditioneel 1

Woensdag 25 oktober 2017 - Workshop Izakaya (Japans culinair eetcafe)

Zaterdag 13 januari 2018 - Japans Traditioneel 2

Vrijdag 25 mei 2018 - Japans Vegetarisch

Kookworkshop Japan in de herfst op vrijdag 19 oktober 2018

 

Na een warme zomer en recente terugkeer van een bezoek aan Japan, is het weer tijd voor een nieuwe kookworkshop. Dit keer geen Vegetarische of Puur Traditioneel. Met het oog op de herfst en de Japanse traditie om ook met de producten van de jaargetijden te koken, wordt het dit keer een workshop met nieuwe gerechten die passen bij het aanbod op de markt in de herfst.

 

We gaan, afhankelijk van wat er op dat moment vers verkrijgbaar is, kaki gebruiken, zwarte tijgergarnalen, kabeljauw, eend, pompoen en verse vijgen. Daarbij verschillende soorten viseitjes en dan natuurlijk de vaste ingrediënten van de Japanse keuken zoals soja, mirin, rijstazijn, gember, nori, dashi, gedroogde shiitake, miso etc.

 

Aanvang is 17.30 uur. Je bent welkom vanaf 17.00 uur. Afloop is rond 23.00 - 23.30 uur.

Het adres van het kookatelier is: Drs. W. van Royenstraat 11a, 3871 AN Hoevelaken.

 

Er is gratis parkeergelegenheid.

Voor schorten, theedoeken etc. wordt gezorgd.

De receptuur krijg je mee naar huis.

 

De workshop kost € 59. Wil je deelnemen aan het wijn- en sake arrangement dan komt daar € 20 bij.

Het wijn- en sakearrangement bestaat uit een aperitief bij ontvangst en een glas wijn of sake bij elke gang geserveerd aan tafel.

Water en koude, huisgemaakte groene thee zijn kosteloos beschikbaar.

Minimaal aantal deelnemers is 8 personen, maximum aantal is 12.

 

Je kunt je opgeven via: info@japanculinair.nl

10 december 2016 - Japans diner aan huis verzorgd

Voorbereidingen

Makreel met rode miso

Gedekte tafel

Beef maki

Amuses

Matcha parfait

Sunomono

26 augustus 2016 - Workshop Japans Traditioneel 1

8 juli 2016 - Workshop Japans Traditioneel 1

13 augustus 2016 - Kookdemonstratie Sligro

27 oktober 2016 - Workshop Japans Traditioneel 2

15 oktober 2016 - Kookdemonstratie Sligro

6 oktober 2017 - Kookdemonstratie Sligro Amersfoort

Walter Stranglaan 2

3871EZ Hoevelaken

 

Telefoon +31 (0)33 2534262

Mobiel +31 (0)6 53 25 93 58

E-mail info@japanculinair.nl

 

Ook op FaceBook