Agenda Kookworkshops en demonstraties

De volgende workshops en demonstraties staan in de agenda. Wilt u zich inschrijven of meer informatie? Bel of mail en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

 

Natuurlijk kunt u voor een workshop ook uw eigen gezelschap samenstellen en in overleg datum en tijd bepalen waarbij een workshop overdag (b.v. 11.00 – 16.30 uur) ook tot de mogelijkheden behoort.

8 februari 2017 - Workshop Japans Traditioneel 1

10 februari 2017 - Workshop Izakaya (Japans culinair eetcafe)

19 mei 2017 - Workshop Japans Traditioneel 1

19 juli 2017 - Op verzoek: Workshop Japans Traditioneel 1

2 september 2017 - Japans Traditioneel 1

Woensdag 25 oktober 2017 - Workshop Izakaya (Japans culinair eetcafe)

Zaterdag 13 januari 2018 - Japans Traditioneel 2

Vrijdag 25 mei 2018 - Japans Vegetarisch

Vrijdag 19 oktober 2018 - Japan in de herfst

Vrijdag 3 mei 2019 - Japanse kookworkshop

Japanse kookworkshop op vrijdag 28 juni 2019

 

Wegens grote belangstelling voor de Japanse kookworkshop van 3 mei en de enthousiaste reacties van de deelnemers, heb ik besloten om de workshop van 3 mei jl nog eens te herhalen op vrijdag 28 juni a.s.

 

We maken weer 5 gangen, waarvan één dessert. De eerste gang, een Japanse hors d’ouvres bestaat uit drie kleine gerechtjes. Bij het hoofdgerecht komen natuurlijk de gebruikelijke rijst, misosoep en pickles.

Er worden vlees, vis, kip en groenten gebruikt en de bekende Japanse smaakmakers.

 

Wil je op traditionele wijze, moderne Japanse gerechten leren maken (geen sushi) die je ook heel goed thuis in je eigen keuken kunt bereiden, dan is dit de workshop voor jou.

 

Aanvang is 17.30 uur. Je bent welkom vanaf 17.00 uur. Afloop is rond 23.00 - 23.30 uur.

Het adres van het kookatelier is: Drs. W. van Royenstraat 11a, 3871 AN Hoevelaken.

 

Er is gratis parkeergelegenheid.

Voor schorten, theedoeken etc. wordt gezorgd.

De receptuur krijg je mee naar huis.

 

De workshop kost € 59. Wil je deelnemen aan het wijn- en sake arrangement dan komt daar € 20 bij.

Het wijn- en sake arrangement bestaat uit een aperitief bij ontvangst en een glas wijn of sake bij elke gang geserveerd aan tafel.

Water en koude, huisgemaakte groene thee zijn kosteloos beschikbaar.

Minimaal aantal deelnemers is 8 personen, maximum aantal is 12.

 

Je kunt je opgeven via: info@japanculinair.nl

10 december 2016 - Japans diner aan huis verzorgd

Voorbereidingen

Makreel met rode miso

Gedekte tafel

Beef maki

Amuses

Matcha parfait

Sunomono

26 augustus 2016 - Workshop Japans Traditioneel 1

8 juli 2016 - Workshop Japans Traditioneel 1

13 augustus 2016 - Kookdemonstratie Sligro

27 oktober 2016 - Workshop Japans Traditioneel 2

15 oktober 2016 - Kookdemonstratie Sligro

6 oktober 2017 - Kookdemonstratie Sligro Amersfoort

Walter Stranglaan 2

3871EZ Hoevelaken

 

Telefoon +31 (0)33 2534262

Mobiel +31 (0)6 53 25 93 58

E-mail info@japanculinair.nl

 

Ook op FaceBook