Agenda Kookworkshops en demonstraties

De volgende workshops en demonstraties staan in de agenda. Wilt u zich inschrijven of meer informatie? Bel of mail en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

 

Natuurlijk kunt u voor een workshop ook uw eigen gezelschap samenstellen en in overleg datum en tijd bepalen waarbij een workshop overdag (b.v. 11.00 – 16.30 uur) ook tot de mogelijkheden behoort.

8 februari 2017 - Workshop Japans Traditioneel 1

10 februari 2017 - Workshop Izakaya (Japans culinair eetcafe)

19 mei 2017 - Workshop Japans Traditioneel 1

19 juli 2017 - Op verzoek: Workshop Japans Traditioneel 1

2 september 2017 - Japans Traditioneel 1

Woensdag 25 oktober 2017 - Workshop Izakaya (Japans culinair eetcafe)

Zaterdag 13 januari 2018 - Japans Traditioneel 2

Japans Vegetarisch op vrijdag 25 mei 2018

 

In deze workshop bereiden we verschillende gerechten in 5 gangen, waaronder een dessert. Bij het hoofdgerecht serveren we Japanse rijst, misosoep en zelfgemaakt pickles.

Buiten typisch Japanse basis ingrediënten als soja, mirin, rijstazijn, sake etc. gebruiken we verse groenten en ook gedroogde shiitake, eieren, zeewier, tofu, miso en noedels.

Er komt een recept voor vegetarische dashi, de Japanse bouillon die in veel gerechten wordt gebruikt.

 

Het doel is dat u na deze workshop de gerechten thuis kunt maken met ingrediënten die goed tot redelijk goed verkrijgbaar zijn.

U krijgt de receptuur mee naar huis. Iedereen kan aan deze workshop deelnemen. Je hebt geen speciale Japanse voorkennis nodig. Je hoeft niet aan eerdere workshops Japans koken te hebben deelgenomen.

 

U bent welkom vanaf 17.00 uur. De workshop begint om 17.30 uur met een korte introductie.

De workshop is meestal rond 23.30 uur afgelopen.

 

Het deelnamebedrag voor de vegetarische workshop is € 52 per persoon.

Wijn- en sake-arrangement € 20.

 

U kunt zich opgeven voor maandag 14 mei 2018 via: info@japanculinair.nl

Voor meer informatie kunt u bellen: 06 53259358

10 december 2016 - Japans diner aan huis verzorgd

Voorbereidingen

Makreel met rode miso

Gedekte tafel

Beef maki

Amuses

Matcha parfait

Sunomono

26 augustus 2016 - Workshop Japans Traditioneel 1

8 juli 2016 - Workshop Japans Traditioneel 1

13 augustus 2016 - Kookdemonstratie Sligro

27 oktober 2016 - Workshop Japans Traditioneel 2

15 oktober 2016 - Kookdemonstratie Sligro

6 oktober 2017 - Kookdemonstratie Sligro Amersfoort

Walter Stranglaan 2

3871EZ Hoevelaken

 

Telefoon +31 (0)33 2534262

Mobiel +31 (0)6 53 25 93 58

E-mail info@japanculinair.nl

 

Ook op FaceBook